Glenn Lewis Massage - Reiki

reikiReiki, genezende energie die door je handen stroomt. Reiki is het Japanse woord voor Universele Levensenergie, ook wel de 'kracht van de zon' genoemd. Het is de kracht van al het leven, de energie van de groei in de mensen, planten en dieren. Door onze geboorte beschikken we allen over deze energie. Maar er is ook een andere betekenis. Het is een vorm van zelfgenezing, die door het bundelen van Reiki-energie in de Usui-methode van natuurlijke genezing gebeurt.

Deze methode werd herontdekt door de Japanner Dr. Mikao Usui. Na een jarenlange speurtocht in oude geschriften, vond hij symbolen die ernaar verwezen dat Boeddha en Jezus Christus deze techniek gebruikt zouden hebben.

Hij ging met deze symbolen drie weken in afzondering en kreeg door meditatie inzicht en inwijding over hoe deze symbolen te gebruiken, waarmee door het opleggen van de handen bij iemand, heel spoedig en waarneembaar genezing optrad. Deze methode werd reeds meer dan 2500 jaar geleden toegepast en ging verloren tot Dr. Usui er rond 1900 opnieuw mee in contact kwam.
Hij voelde de enorme waarde en kracht van deze heelwijze en begon deze methode te verspreiden. Het unieke van de methode van Dr. Usui zit in het afstemmingsproces, dat we kunnen omschrijven als een serie inwijdingen.

Je hoeft niet tot een bepaald geloof te horen om deze inwijding te ondergaan.
Bij elke inwijding voor een Reiki-graad wordt het trillingsniveau van het lichaam opgevoerd. Hierdoor komt een 21-daagse "schoonmaakperiode" op gang, aangezien door de versnelling van het energiepatroon van de 'inwijdeling' negatieve patronen en blokkeringen losgemaakt en weggenomen worden.
Tijdens de inwijdingen gebruikt de Reiki-Master de symbolen en mantra's die Dr. Usui heeft gevonden in de oude boekrollen over de wijze waarop Boeddha genas.

Wat gebeurt er bij Reiki I?
Je wordt door 4 "inwijdingen" een kanaal voor Reiki. Hierbij geeft de Reiki-Master, met gebruikmaking van de oeroude Tibetaanse techniek, versterkte energie aan de 'inwijdeling'.
De energie zorgt ervoor dat er een open kanaal ontstaat, waarlangs kosmische energie via de kruin naar binnen kan stromen en door de bovenste energiecentra (chakra's) naar de handen kan doorstromen, voor toekomstige behandelingen.
Er wordt een soort beschermingsmechanisme in werking gesteld, dat verhinderd dat je eigen energie wordt weggegeven. Ook voorkomt deze bescherming dat de klachten van de behandelde persoon op jezelf worden overgedragen.
De gevoeligheid neemt toe (helder zien, voelen, horen, ruiken).
Je leert energie doorgeven door je handen te leggen op planten, dieren, en vooral ook op jezelf voor je eigen heling en persoonlijke groei.

En bij Reiki II?
Tijdens de cursus ontvang je een inwijding en een drietal symbolen en mantra's (heilige woorden die bepaalde krachten activeren en sturen).
Hiermee kun je je kracht versterken: een behandeling van een uur kun je in 20 minuten geven. Ook kun je op afstand meerdere mensen tegelijk behandelen. De derde mogelijkheid is de mentale genezing ondersteunen.

En wat is Reiki III?
De derde graad is de Master-graad, de graad van reiki-leraar. Je bent dan in staat anderen in te wijden. Hiermee kun je voor ieder mens een blijvend kontakt met de bron van de Universele Levensenergie tot stand brengen.
Tijdens de massage geef ik automatisch ook Reiki. Een Reiki behandeling kan apart gereserveerd worden in de praktijk. Neem voor verder info kontakt met mij op.

Contactgegevens

Telefoon:(0316) 26 23 48
Mobiel:+31 6 44 97 64 06
Email: info@gl-massage.nl
Website: www.gl-massage.nl

GL-Massage, Spechtstraat 14, Duiven

Ook voor

Kussen op maat
Producten van Forever living

logo gl1

Sorry, this website uses features that your browser doesn’t support. Upgrade to a newer version of Firefox, Chrome, Safari, or Edge and you’ll be all set.