Glenn Lewis Massage - Over mij

Na 25 jaar gewerkt te hebben als administratief medewerker heb ik besloten een nieuwe uitdaging aan te gaan. In 1986 had ik mijn Sportmassage diploma gehaald en heb een ruime ervaring op het gebied van sportmassage, sportbegeleiding, blessure preventie en sportverzorging opgedaan. Ik ben aangesloten bij het NGS ( het Nederlandse Genootschap voor Sportmassage). Als specialisme heb ik de bovenste extremiteit (nek en schouders) en rug massage. Ik heb mijn kennis ook uitgebreid met stoelmassage en Reiki en binnenkort kan ik ook kinesiotaping toevoegen. Ik bezoek bedrijven en geef medewerkers op de werkplek een preventieve massage van 20 minuten.

Vanaf 1 juni 2003 ben ik officieel van start gegaan met mijn eigen praktijk genaamd GL-Massage.In mijn praktijk geef ik massages vanaf een half uur (30 minuten) tot 1 uur (60 minuten). Ik geef sportmassage, ontspanningsmassage, sportverzorging, blessurepreventie, aromatherapie (eventueel gecombineerd met hotstone massage) en Reiki. Ik verkoop ook cadeaubonnen om een kennis, vriend of vriendin blij te maken met een persoonlijk cadeau.

Contactgegevens

Telefoon:(0316) 26 23 48
Mobiel:+31 6 44 97 64 06
Email: info@gl-massage.nl
Website: www.gl-massage.nl

GL-Massage, Spechtstraat 14, Duiven

Ook voor

Kussen op maat
Producten van Forever living

logo gl1

Sorry, this website uses features that your browser doesn’t support. Upgrade to a newer version of Firefox, Chrome, Safari, or Edge and you’ll be all set.