Glenn Lewis Massage - APS Therapie

aps apparaat van glenn lewisWat is APS?

APS is een revolutionaire behandelmethode die het lichaam aanspoort to herstel. Dit wordt behaald door een lichte prikkeling aan te bieden aan het lichaam. De prikkeling is een nabootsing van de lichaamseigen Actie Potentiaal.
De Actie Potentiaal is een commando signaal in ons lichaam welke nodig is om et lichaam in conditie te houden. Alle belangrijke processen in ons lichaam worden gestuurd door dit signaal. Het signaal kan verzwakt worden door een blessure in het lichaam of door bijvoorbeeld veroudering. Naar gelang men ouder wordt neemt de sterkte van de Actie Potentiaal sterk af. Klachten waar een tiener gemakkelijk over heen stapt, kan voor een ouder iemand beduiden meer moeite kosten in het hersteltraject.

Wat doet APS?

APS spoort het lichaam aan tot aanmaak van stoffen die ons leven bepalen. Deze stoffen zijn bijvoorbeeld de lichaamseigen ontstekingsremmers en pijnstillers. Deze zijn nodig om klacht aan te kunnen pakken in ons lichaam en tegelijkertijd de pijn weg te nemen of te verlichten. APS is dus geen pijnonderdrukker. Het neemt de pin structureel weg door het probleem op te lossen.

Waarvoor helpt APS?

APS kan ingezet worden bij de meest uiteenlopende klachten. Omdat er gebruik gemaakt wordt van het vermogen tot genezing door het lichaam zelf, zijnd de mogelijkheden nagenoeg onbegrensd.

Hoe werkt APS?

Een behandeling met APS is een prettige, niet pijnlijke behandeling. Men ervaart hooguit een aangename tinteling. Het APS signaal zal middels speciale kleef elektroden op bepaalde plaatsen op het lichaam overgebracht worden zodat het signaal door de aangedane plek gevoerd wordt. Uit hygiënisch oogpunt worden de elektroden niet onderling uitgewisseld. Iedere klant koopt eenmalig zijn eigen elektroden.

Contactgegevens

Telefoon:(0316) 26 23 48
Mobiel:+31 6 44 97 64 06
Email: info@gl-massage.nl
Website: www.gl-massage.nl

GL-Massage, Spechtstraat 14, Duiven

Ook voor

Kussen op maat
Producten van Forever living

logo gl1

Sorry, this website uses features that your browser doesn’t support. Upgrade to a newer version of Firefox, Chrome, Safari, or Edge and you’ll be all set.